Klar gazpachosuppe med frisk salsa, gedeostecreme og sprøde ebi rejer
Calamari med sort peber, trøffel og grøn aioli
Rimmet kammusling med grillet citron mayo og wasabi støv
Lakserilette med frit kapers og knækbrød
4 slags ost: mild, cremet, stærk og blåskimmel med stikkelsbær/ingefær kompot og div tilbehør
Hjemmelavet oliven mix med sort og grøn oliven
"Charcuteri bord" - 4 slags: med div tilbehør
Vitello tonnato med æg og blomster kapers
Ølgravad roastbeef med rucola og vesterhavsost
Panzanella salat med hjemmelavet brød croutoner og 3 slags tomater
Frittata med courgette og rødløg
Blomkål med karamelliseret løg og karse
Grillet rejer, kanin ballotine på bund af stegte grøntsager og bulgur
Mandelkage med safran, appelsin kompot og mørk rom/chokolade ganache
Frisk frugt
Brød og urteolie
425,- pr. couv.