Bone & Wine Dining

Tapas menu


Klar gazpachosuppe med frisk salsa, gedeostecreme og sprøde ebi rejer


Calamari med sort peber, trøffel og grøn aioli


Rimmet kammusling med grillet citron mayo og wasabi støv


Lakserilette med frit kapers og  knækbrød


4 slags ost: mild, cremet, stærk og blåskimmel med stikkelsbær/ingefær kompot og div tilbehør


Hjemmelavet oliven mix med sort og grøn oliven


"Charcuteri bord" - 4 slags: med div tilbehør


Vitello tonnato med æg og blomster kapers

 

Ølgravad roastbeef med rucola og vesterhavsost


Panzanella salat med hjemmelavet brød croutoner og 3 slags tomater 


Frittata med courgette og rødløg


Blomkål med karamelliseret løg og karse


Grillet rejer, kanin ballotine på bund af stegte grøntsager og bulgur 


Mandelkage med safran, appelsin kompot og mørk rom/chokolade ganache


Frisk frugt


Brød og urteolie


425,- pr. couv.