Bone & Wine Dining

Julebuffet

pris pr. couv 395,- min 10 couv.


Stegte Sild med honning, sennep - appelsin og bourbon

Vodka - Pebermynte Sild med grønne og røde æble kugler


"Devilled” æg med grillet bacon indpakket rejer, piment d’espelette og grillet citron mayo

Urte panko bagt hvid fisk med grov rødbede remoulade


Røget and med grønkål, balsamico glaseret rødløg, ristet hasselnødder

Kanel - appelsin og abrikos marineret nakkefilet med puffet svær

Confiteret and med ingefær-tranebær relish

Kartofler vendt med rosmarin og saltsyltet citron


Appelsin/Mandelkage med kanel og hvid chokolade skum

3 retters julemenu

pris pr. couv 425,-  min 8 couv.


Forretter



Ristet brød, avocado salat, marinerede rejer, grillet citron mayo og urtemix



Hovedretter


Glaseret andebryst med kroket på confiteret andelår, saute på edamame bønner, grønkål og skalotteløg, “knust” kartoffel, kaffe sauce og fennikel tuiles



Desserter


Chokoladekage, ris a la mande mousse, mandel tuile og kirsebær is