Julebuffet
pris pr. couv 395,- min 10 couv.
Stegte Sild med honning, sennep - appelsin og bourbon
Vodka - Pebermynte Sild med grønne og røde æble kugler
"Devilled” æg med grillet bacon indpakket rejer, piment d’espelette og grillet citron mayo
Urte panko bagt hvid fisk med grov rødbede remoulade
Røget and med grønkål, balsamico glaseret rødløg, ristet hasselnødder
Kanel - appelsin og abrikos marineret nakkefilet med puffet svær
Confiteret and med ingefær-tranebær relish
Kartofler vendt med rosmarin og saltsyltet citron
Appelsin/Mandelkage med kanel og hvid chokolade skum
3 retters julemenu
pris pr. couv 425,- min 8 couv.
Forretter
Ristet brød, avocado salat, marinerede rejer, grillet citron mayo og urtemix
Hovedretter
Glaseret andebryst med kroket på confiteret andelår, saute på edamame bønner, grønkål og skalotteløg, “knust” kartoffel, kaffe sauce og fennikel tuiles
Desserter
Chokoladekage, ris a la mande mousse, mandel tuile og kirsebær is